viernes, 29 de mayo de 2015

ACTIVITAT 2

LA CONTAMINACIÓ:

La contaminació produÏda per trànsit és causada majoritàriament per combustibles com gasoil i gasolina. Molts vehicles emeten varis tipus de gasos els quals contaminen el medi ambient i això és molt comú en les grans ciutats. Moltes ciutats presenten un alt nivell de contaminació a causa de la circulació de vehicles, moltes de les ciutats registren un alt nivell de diòxit de sulfur, monòxid de carboni entre altres com l'ozó troposfèric i alts nivells de plom i oxígen de nitrogen a causa d'aquests.

Les indústries i els vehicles són el factor principal de contaminació en les ciutats, ja que s'en troben en grans quantitats.Perquè el transport públic de Vilafranca sigui més utilitzat, creiem que s'haurien de distribuir millor els horaris i les parades, ja que a vegades tens pressa per arribar a un lloc, i pots anar perfectament a peu, i al agafar el bus urbà per exemple, pots arribar al teu destí més tard del que tenies previst.

MOU-TE EN VERD!

Una altra manera de mobilitat pels vilafranquins, seria la bicicleta. La bicicleta és un dels mitjans de transport més còmodes dins l'àrea, et permet arribar al teu destí ràpidament i a més a més estàs fent exercici, guanyant salut i ajudes el medi ambient. Més de 100 millons de bicicletes es fabriquen anualment, tres vegades més que els automòbils i en molts països es considerada com a mitjà amb la mateixa prioritat i desenvolupament que els vehicles i els autobusos. Nosaltres creiem que una altra manera de mobilitat seria fer un carril de tram, ja que són trens lleugers de superfície elèctrica que permeten circular per àrees urbanes i faciliten la mobilitat, i fan menys soroll i consumeixen menys energia que altres transports públics.

4 comentarios:

  1. Informació precisa i aceptable pero un contingut bastant pobre. ànims, continueu treballant.

    ResponderEliminar
  2. Noies hauríeu de mirar de fer la feina més completa, creiem que aquí falta explicació. També vigileu en escriure bé, tràfic no esta ven dit en català és trànsit.

    ResponderEliminar
  3. La informació esta resumida i és facil d'entendre, però, a l'explicació l'hi faltaria ajuda visual.
    En quan estructura separar en paràgrafs es diverses idees.

    ResponderEliminar
  4. El redactat no esta del tot assolit, hi han faltes de ortografia i les expressions són molt repetitives, s´hauria de explicar millor les idees que es tenen ja que no queden del tot clares, també s'hauria de desenvolupar millor la informació.

    ResponderEliminar